Saturday, 19 March 2011

SECOND DAY IN PULAU PINANG

HAHHAHHA Bangun kol 9.00 mse tuh mmg penat teramat penat  sakit je ati , pgi tuh bngun gosok gigi tnpa mandi ( teruk an) pegi breakfast mse tuh mkn ah pancake sumpah x sedap langsung so confirm lah x habis kan mkn punye mkn dh kenyang.Then naik atas gi bilik tukar baju swimming terus terjun swimming pool hahhahahha .Dh lah dlm pastu x reti berenang plak tuh nasib  baik x lemas .Biler dh bosan pegi pntai tngok ahh org main skali teringin nk main gak so main ah skali ,main ngn abg mmg menyampah.Main lah jeski ( sori klau eje salah) and wiper.Mlm pulak pegilah HARD ROCK HOTEL dkat jer dgn PARK ROYAL HOTEL .Mkn kat situ mmg ahh mahal ,so aq order ah satu air nie ,air nie nme nye DOUBLE BERRY COOLER sedap mmg lah sedap ,n order 2 pulak tuh last2 dh habis minum tnok harga ,bapak mahal,harga nyer RM85.00 mau x tngok bill harga mahal giler,nasib baik ayah ade card CIMB dpt discount sikit .Lps uh mata giler ngantuk ,ayah pulak ajak gi tngok live band ,panas je tpi ade satu syarat beli baju bru then ayah beli huhuhu suke giler dowh ,balik je solat isyak then tido .see u 2 morrow



No comments:

Post a Comment