Saturday, 26 March 2011

TIRED DAY

Penat gile hari nie kot hari nie ,pagi2 kul 7.30 dh kena ade kat skola sbb SYABAB nye pasal .Pagi uh igt nk lepak jap tiba2 dpt arahan gie surau mmg  x leh wat pe ah kena lari gak ah.Pastu kena bahagikan mengikut company masing-masing .Lepastu,dapat arahan keluar baris ,pegi jalan raya untuk kawad gile masa tu malas teramat2 so kena bgi komitmen yg baek la kan ,so sabar lah.Benda palong benci skali kena bagi arahan memang mase tuh x yah ckp ah mmg x serious langsung .Then pegi rehat ,lepas rehat ade practical ngn teori tau ok ah gak.Mase nak habis mase tuh balik lah kan .Aku pergi medan ngn kakak IZZATI .Makan punye makan balik skola, ape agi lepak ah kan,dlm kul4.00 uh pegi training netball mase leps azan asar pegi surau buat fitness memang gempak ah ,kalau mcm buat benda memang kaki mesti kram tpi nak buat mcm mne nk kena bgi komitmen terbaik dekat akak2 tuh so tu je lah kot bye P.S. LUV U

Saturday, 19 March 2011

BORING DAY

Hari nie ,hari niie mmg boriing ko t nasib baek lah ade kwn yg sanggup temn aq ,die nie agak ah comel bolehlah,die nie x de lah baek sgt ,giler KOREA.Ish mmg btul ,die nie sesetengah org ade lah yg suke kat die tpi die x diterima teruk an.name die IFFAH FATINA BT. FARID SUFFIAN a.k.a. FARID KAMIL hahahah.Hari kiteorg wat h/w BA baek kan kiteorg biasa lah,we are HARDWORKING GIRL IN THE WORLD.Tpi aq lgi hard working dri die ,exactly die x wat pape pon SORI TO SAY,kite ade kwn baek nme nyer NABILA ngn ADAWIYAH korang x knl die duduk kat area umah IFFAH oklah BYE .P.S. LUV U

So Sick – Justin Bieber « Song & Lyrics

So Sick – Justin Bieber « Song & Lyrics

LAST DAY IN PENANG

Same jugak ah mcm hari kedua ,bngun gosok gigi ,pegi breakfast,mandi kemas2 then balik sikit jer kan .Ha satu lgi kiteorg pegi R&R bukit gantang au ,1 family makan durian 3 biji pergh sdap teramat dowh terasa nk mkn agi ahhhh nikmat nyer.

SECOND DAY IN PULAU PINANG

HAHHAHHA Bangun kol 9.00 mse tuh mmg penat teramat penat  sakit je ati , pgi tuh bngun gosok gigi tnpa mandi ( teruk an) pegi breakfast mse tuh mkn ah pancake sumpah x sedap langsung so confirm lah x habis kan mkn punye mkn dh kenyang.Then naik atas gi bilik tukar baju swimming terus terjun swimming pool hahhahahha .Dh lah dlm pastu x reti berenang plak tuh nasib  baik x lemas .Biler dh bosan pegi pntai tngok ahh org main skali teringin nk main gak so main ah skali ,main ngn abg mmg menyampah.Main lah jeski ( sori klau eje salah) and wiper.Mlm pulak pegilah HARD ROCK HOTEL dkat jer dgn PARK ROYAL HOTEL .Mkn kat situ mmg ahh mahal ,so aq order ah satu air nie ,air nie nme nye DOUBLE BERRY COOLER sedap mmg lah sedap ,n order 2 pulak tuh last2 dh habis minum tnok harga ,bapak mahal,harga nyer RM85.00 mau x tngok bill harga mahal giler,nasib baik ayah ade card CIMB dpt discount sikit .Lps uh mata giler ngantuk ,ayah pulak ajak gi tngok live band ,panas je tpi ade satu syarat beli baju bru then ayah beli huhuhu suke giler dowh ,balik je solat isyak then tido .see u 2 morrow



Thursday, 17 March 2011

PULAU PINANG

My first day in PULAU PINANG.Smpai pukul 5.15 so sbnarnyer stay kat HARD ROCK HOTEL tpi penuh so stay lah kat PARK ROYAL HOTEL  exactly agak ah bez tpi mahal nk mampos .Pagi tuh mmg smpai then check in masuk je bilik nk tido tpi my dad suruh tukar baju n jalan2 dkt lobby .Then smpai je kat lobby pegi kat table tennis punyer tempat and main ah dgn abg hihihih sumpa x reti main langsung ahhh malunyer .Pastu mlm tukar baju sume pegi pasar mlm ,beli lah beg ape ah alh yg die boleh lipat kecik2 pastu masuk dlm 1 beg lagi alah ape tah.Jln punyer jln , penat pula blk hotel balik ,on FB,YOUTUBE N BLOG.hahahahhhaahahaha so esok kite sambung lagi yer byee:)

Wednesday, 16 March 2011

blablabla

HIHIH BARU WAT BLOG SEBELUM NIE WAT GAK TPI X HANTAR POST PON TERUK AN KORANG KLAU NK FOLLOW ,FOLLOW LAH KLAU X NK ,FOLLOW JUGAK HAHAHAH GURAU JE .KITA KENA MULA HIDOP BRU ,SO NK MULAKAN HIDOP BRU LAH NIE HAHAHAH SO HOPE U ALL WILL ENJOY MY BLOG