Saturday, 19 March 2011

BORING DAY

Hari nie ,hari niie mmg boriing ko t nasib baek lah ade kwn yg sanggup temn aq ,die nie agak ah comel bolehlah,die nie x de lah baek sgt ,giler KOREA.Ish mmg btul ,die nie sesetengah org ade lah yg suke kat die tpi die x diterima teruk an.name die IFFAH FATINA BT. FARID SUFFIAN a.k.a. FARID KAMIL hahahah.Hari kiteorg wat h/w BA baek kan kiteorg biasa lah,we are HARDWORKING GIRL IN THE WORLD.Tpi aq lgi hard working dri die ,exactly die x wat pape pon SORI TO SAY,kite ade kwn baek nme nyer NABILA ngn ADAWIYAH korang x knl die duduk kat area umah IFFAH oklah BYE .P.S. LUV U

No comments:

Post a Comment